Mattor

Mattor är en viktig inredningsdetalj som inte bara ska vara hållbara och sköna att gå på, utan även passa in med resten av inredningen. Fler mattor hittar du i våra fysiska butiker. Läs gärna vår mattguide här

Läs mer..
{{ item.name }}

Visa filter

Kategori snurra

En matta fyller flera funktioner i hemmet. Den skapar värme, dämpar ljud och skapar hemtrevnad. Välj mellan stora och små mattor, runda eller rektangulär. Olika material har olika för- och nackdelar. Ull är naturligt smutsavvisande och ullmattor är tåliga och lättskötta varför de passar bra i hem med barn och/eller djur. Bomullsmattor eller trasmattor är också lätta att rengöra och känns genuint och hemtrevligt. Mattor i viskos är vackra och har ofta ett skimmer som gör mattan till en iögonfallande detalj. Viskosmattor är dock känsliga mot väta varför den kanske inte passar i just vardagsrummet hos en barnfamilj. 

Oavsett om du letar efter köksmattor, sovrumsmattor eller vardagsrumsmattor hittar du den hos oss. Hos Stalands hittar du allt från bomullsmattor och ullmattor till plastmattor och viskosmattor. Mattorna kommer från ledande varumärken som bl.a. InHouse Group, Linie Design och Classic Collection. Välkommen att besöka våra butiker för ett större utbud.  

Nyhetsbrev

Få erbjudanden, inspiration och tips direkt till din e-post! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev genom att fylla i din e-postadress.