Stringhyllor

På Stalands hittar du den populära Stringhyllan. Stringhyllan är både smart, snygg och funktionell. Därför är det inte heller konstigt att den har tagit landet med storm. Stringhyllan är numera en tidlös klassiker i många hem.  

Vi har String i lager. 

Läs mer..
{{ item.name }}

Visa filter

Kategori snurra

Vill du anpassa en hylla efter ditt utrymme? En av de absolut största fördelarna med Stringhyllan är att du kan skräddarsy den efter dina behov. Hyllsystemets delar är så smart uttänkta att de går att kombinera i oändlighet, och ändå se nätta och stilrena ut. Delarna finns i en mängd färger och material, men måtten har aldrig ändrats. Därför kan en String alltid byggas om, förnyas och förändras. Testa gärna vårt byggverktyg för att testa och se hur din Stringhylla skulle kunna se ut. Njut av riktigt god kvalitet och skandinavisk design i sitt esse. Utforska hela vårt Stringsortiment här på stalands.se eller kika förbi någon av våra butiker.

Bygg din String här

Nyhetsbrev

Få erbjudanden, inspiration och tips direkt till din e-post! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev genom att fylla i din e-postadress.