Lampor och belysning

Lampor och belysning är en av inredningens viktigaste detaljer. Med rätt golvlampa, bordslampa eller taklampa skapar du både stämning och förhöjer detaljerna i rummet. 

Läs mer..
{{ item.name }}

Visa filter

Kategori snurra

De flesta rum behöver flera ljuspunkter och såvida man inte behöver en direkt arbetsbelysning kan det vara bra att satsa på flera men inte lika starka lampor för att skapa en inbjudande miljö.

Belysning bör också vara funktionell när lampan är tänkt att användas som arbetsbelysning för arbete i till exempel köket, vid hemmakontoret eller för läsning i favoritfåtöljen eller sängen. Gå igenom rum för rum för att hitta de taklampor, bordslampor, fönsterlampor eller golvlampor som passar hemma hos dig. Vilken kökslampa eller sovrumslampa du väljer avgörs av tycke och smak.

Hos oss hittar du lampor med både funktion och design och i flera olika utföranden och från flera välkända varumärken som Louis Poulsen, By Rydéns, Watt & Veke och många fler.

Nyhetsbrev

Få erbjudanden, inspiration och tips direkt till din e-post! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev genom att fylla i din e-postadress.