Stolar

På Stalands hittar du stolar för alla rum i hemmet. Våra stolar är av högsta kvalitet och här finns något för alla stilar och smaker. Att byta stolar är ett enkelt sätt att förnya din matplats på.

Läs mer..
{{ item.name }}

Visa filter

Kategori snurra

En stol erbjuder så mycket mer än en sittplats. Den kan vara en vacker detalj i övrig inredning samtidigt som den fyller en praktisk funktion. Den naturliga platsen för en ny stol är kring matbordet och därför är det viktigt att tänka på bekvämlighet och komfort för att kunna tillbringa flera timmar kring en trevlig middag. Mat- och köksstolar finns i en mängd olika utföranden i såväl klädda som oklädda modeller.

Till köksön eller barbordet kan det vara bra att erbjuda högre stolar som barstolar, anpassade just för det ändamålet. Idag ser vi att det blir allt vanligare att mixa storlekar i olika färger och utföranden kring matbordet vilket känns både gemytligt och charmigt. Att byta stolar är ett enkelt sätt att förnya matplatsen och skapa en ny, inbjudande miljö. Välj själv om du vill ha en vanlig köksstol eller en karmstol som erbjuder plats att vila armarna på. Det kan också vara bra att komplettera med stapelbara stolar som enkelt kan ställas fram när det kommer fler gäster än vanligt.

I vårt stora sortiment hittar du allt från moderna stolar till eleganta designklassiker som Sjuanstolen och Lilla Åland. Här finns också stolar till matbordet, barstolar, karmstolar, pinnstolar och pallar. Självklart hittar du även bekväma kontorsstolar till arbetsplatsen hos oss. 

Nyhetsbrev

Få erbjudanden, inspiration och tips direkt till din e-post! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev genom att fylla i din e-postadress.