Jobba hos oss!
Stalands Möbler är ett familjeföretag som grundades 1946. Företaget har med åren vuxit och omfattas idag av 9 butiker med över 100 medarbetare. Stalands består idag av 3 butikskoncept - Stalands, Interiörbutiken och Duxiana.
Stalands med sex heminredningshus runt om i Stockholm, ingår i möbelkedjan Svenska Hem. Sortimentet är sammansatt med tanke på tradition, komfort och förnyelse och innefattar allt från klassiska pinnstolar till soffor, marknadens bästa sängar och ett urval av de bästa svenska designklassikerna. 

Stalands målsättning är att erbjuda allt ifrån det enkla men välgjorda till det lilla extra som sätter guldkant på tillvaron, allt för att du ska få ett hem att trivas i. 

Säljare till Nacka:

Nu söker vi säljare till vår butik i Nacka. Vår butik ligger i det gamla gjuteriet vid Järla Sjö i Sickla/Nacka och är varsamt omgjort till ett spännande heminredningshus i två våningar där du hittar möbler och inredning från ledande varumärken och formgivare.

Vi söker dig som är driven, engagerad och ser kundkontakt och service som en självklarhet. Vi ser gärna att du har ett naturligt intresse för heminredning och design och har erfarenhet av försäljning.

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan och CV till jobb@stalands.se och märk din ansökan med "Säljare Nacka" Sista ansökningsdagen 9/10.
Vi ser framemot din ansökan.

Helgsäljare Kungens Kurva

Nu söker vi säljare för helgarbete till vår butik i Kungens Kurva där du hittar vårt största möbelvaruhus i två plan. Här hittar du möbler och inredning från ledande varumärken och formgivare.

Vi söker dig som är driven, engagerad och ser kundkontakt och service som en självklarhet. Vi ser gärna att du har ett naturligt intresse för heminredning och design och har erfarenhet av försäljning.

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan och CV till jobb@stalands.se och märk din ansökan med "Helgsäljare Kungens Kurva". Sista ansökningsdagen 10/10.
Vi ser framemot din ansökan.

Säljare till Interiörbutiken

Just nu söker vi säljare till Interiörbutiken. Som säljare hos oss kommer du att ingå i ett tight team som tillsammans bidrar till förstklassig service. Vi är specialiserade på designmöbler och jobbar med välkända varumärken som Fritz Hansen, Eilersen, String, Flos m.fl. Vi söker dig som gillar inredning och design, är positiv, engagerad och ser kundkontakt och försäljning som en självklarhet. 

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan och CV till jobb@stalands.se och märk din ansökan med "Säljare Interiörbutiken". Sista ansökningsdag 10/10. Vi ser fram emot din ansökan.

 

Lagermedarbetare:

Nu söker vi lagerpersonal till vårt centrallager i Kungens Kurva. Vi ser gärna att du har ordningssinne och servicekänsla samt god fysik. Meriterande med tidigare erfarenhet av lager och logistik. Truckkörkort är önskvärt men ej ett krav, utbildning kan arrangeras. 

Arbetstid:  heltid, vardagar/helg

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan och CV till jobb@stalands.se och märk din ansökan med "Lagermedarbetare" Sista ansökningsdag 9/10.
Vi ser framemot din ansökan. 

Spontanansökan: 
Kundernas positiva respons och intresse för vårt sortiment har aldrig varit större. För att möta efterfrågan, är vi ständigt på jakt efter talangfulla säljare.

Är du vår nästa stjärna?
Skicka ditt CV och personligt brev till jobb@stalands.se

Vi läser allt och kontaktar dig om lämplig tjänst blir tillgänglig.

/Stalands rekryteringsteam 

 

Nyhetsbrev

Få erbjudanden, inspiration och tips direkt till din e-post! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev genom att fylla i din e-postadress.