Lediga tjänster

Här hittar du våra lediga tjänster. Har vi inga specifika lediga tjänster är du välkommen att inkomma med en spontanansökan.

 

Stalands Möbler är ett familjeföretag som grundades 1946. Företaget har med åren vuxit och omfattas idag av 9 butiker med över 100 medarbetare. Stalands består idag av 3 butikskoncept - Stalands, Interiörbutiken och Duxiana.
Stalands med sex heminredningshus runt om i Stockholm, ingår i möbelkedjan Svenska Hem. Sortimentet är sammansatt med tanke på tradition, komfort och förnyelse och innefattar allt från klassiska pinnstolar till soffor, marknadens bästa sängar och ett urval av de bästa svenska designklassikerna. I heminredningshusen i Kungens Kurva, Sollentuna och Nacka finns speciella inrednings-avdelningar med bla. porslin, ljus, textiler, armaturer, mattor, husgeråd och prydnadsföremål.

Stalands målsättning är att erbjuda allt ifrån det enkla men välgjorda till det lilla extra som sätter guldkant på tillvaron, allt för att du ska få ett hem att trivas i. 

Möbel- och inredningssäljare:

I våra butiker i Kungens Kurva, Sollentuna, Södermalm, Nacka, Täby och Vällingby arbetar serviceinriktad säljpersonal med försäljning, rådgivning, styling, kampanjer m.m. För dig som är intresserad av att arbeta som möbel- och inredningssäljare hos Stalands ser vi gärna att du:

  • Är driven och engagerad och ser kundkontakt och service som en självklarhet
  • Gillar heminredning och design
  • Har erfarenhet av försäljning
  • Är noggrann och lyhörd

Varierande arbetstider som följer butikernas öppettider.

Just nu söker vi:

  • Möbel- och inredningssäljare i Sollentuna. Sista ansökningsdag 31 januari. Skicka ansökan samt CV till jobb@stalands.se och märk din ansökan "Säljare Sollentuna"

 

  • Reklamationshandläggare:

Vår kundserviceavdelning finns vid Stalands huvudkontor i Kungens Kurva och ansvarar för butikernas reklamationshandläggning samt övriga kundservicefrågor. Här blir man en del av vårt kundserviceteam på idag sju personer. I arbetet ingår löpande handläggning av reklamationer och kundkontakter samt nära samarbete med leverantörerFör dig som är intresserad ser vi gärna att du är:

  • Positiv, noggrann och stresstålig
  • Flexibel och lätt finner dig i olika situationer
  • Lösningsorienterad
  • Meriterande med erfarenhet från kundservice och/eller möbelbranschen

Sista ansökningsdag 20 januari 2022. Skicka ansökan samt CV till jobb@stalands.se och märk din ansökan "Reklamationshandläggare".

 

 

/Stalands rekryteringsteam 

Nyhetsbrev

Få erbjudanden, inspiration och tips direkt till din e-post! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev genom att fylla i din e-postadress.