Jobba hos oss!
Stalands Möbler är ett familjeföretag som grundades 1946. Företaget har med åren vuxit och omfattas idag av 9 butiker med över 100 medarbetare. Stalands består idag av 3 butikskoncept - Stalands, Interiörbutiken och Duxiana.
Våra butiker erbjuder möbler och inredning från ledande varumärken och formgivare. Hos oss jobbar du med ett brett sortiment av kvalitetsmöbler och inredning. I våra olika butiker erbjuder vi en kreativ och trivsam arbetsplats där du tillsammans med dina kollegor säkerställer en inspirerande och säljande butiksmiljö. Som säljare på Stalands arbetar du utifrån våra värderingar och kundlöften mot uppsatta försäljningsmål. Genom att vara kunnig, kreativ och generös levererar du service av bästa kvalitet i varje kundmöte.
Vi tror att du, precis som vi, alltid sätter kunden i fokus och vill ge ett generöst kundmöte med en fantastisk köpupplevelse. Vi söker dig som:
* Har ett brinnande intresse för sälj och service
* Drivs att nå resultat genom teamwork
* Är idérik och bra på att hitta lösningar
* Är nyfiken och ständigt vill lära nytt
* Är ansvarstagande och gillar att ta egna initiativ
* Är prestigelös och en god lyssnare
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med personlig service och försäljning, helst inom detaljhandeln.

Möbel- & inredningssäljare Vällingby

Tjänsten är 90%. Tjänsten är ett vikariat fram till den sista februari 2024, med möjlighet till förlängning/fast tjänst. Välkommen med din ansökan och CV till jobb@stalands.se. Märk ansökan "Säljare Vällingby".

Möbel- & inredningssäljare Sollentuna

Tjänsten är 75-100% eller enl. överenskommelse. Välkommen med din ansökan, personligt brev och CV. Maila ansökan till jobb@stalands.se och märk ansökan ”Säljare Sollentuna”. Vi ser fram emot din ansökan.

Möbel- & inredningssäljare Täby - vikariat

Tjänsten är ett vikariat på 50%, varaktighet ca 1 år. Tillträde omgående. Välkommen med din ansökan och CV till jobb@stalands.se  eller lämna den direkt i butiken. Märk ansökan ”Säljare Täby”. Vi ser fram emot din ansökan.

Möbel- & inredningssäljare Täby

Tjänsten är på heltid. Tillträde april 2023. Välkommen med din ansökan och CV till jobb@stalands.se eller lämna den direkt i butiken. Märk ansökan ”Säljare Täby”. Vi ser fram emot din ansökan.

Sommarvikarie möbel- & inredningssäljare

Vi söker vikarierande möbelsäljare till våra Stalands-butiker i Kungens Kurva, Nacka, Sollentuna, Södermalm, Täby och Vällingby samt till Interiörbutiken. Välkommen med din ansökan samt CV senast den 23 april 2023. Maila din ansökan till jobb@stalands.se och märk ansökan "Sommarvikare - önskat butikshnamn"

Möbel- & inredningssäljare Interiörbutiken

Just nu söker vi möbel- och inredningssäljare till Interiörbutiken. Som säljare hos oss kommer du att ingå i ett tight team som tillsammans bidrar till förstklassig service. Vi är specialiserade på designmöbler och jobbar med välkända varumärken som Eilersen, Fritz Hansen, String, Louis Poulsen, Flos m.fl. Vi söker dig som gillar inredning och design, är positiv, engagerad och ser kundkontakt och försäljning som en självklarhet.
Låter detta intressant? Skicka in din ansökan och CV till jobb@stalands.se och märk din ansökan "Säljare Interiörbutiken"

Spontanansökan: 
Kundernas positiva respons och intresse för vårt sortiment har aldrig varit större. För att möta efterfrågan, är vi ständigt på jakt efter talangfulla säljare.

Är du vår nästa stjärna?
Skicka ditt CV och personligt brev till jobb@stalands.se

Vi läser allt och kontaktar dig om lämplig tjänst blir tillgänglig.

/Stalands rekryteringsteam 

Stalands med sex heminredningshus runt om i Stockholm, ingår i möbelkedjan Svenska Hem. Sortimentet är sammansatt med tanke på tradition, komfort och förnyelse och innefattar allt från klassiska pinnstolar till soffor, marknadens bästa sängar och ett urval av de bästa svenska designklassikerna. 

Stalands målsättning är att erbjuda allt ifrån det enkla men välgjorda till det lilla extra som sätter guldkant på tillvaron, allt för att du ska få ett hem att trivas i. 

 

Nyhetsbrev

Få erbjudanden, inspiration och tips direkt till din e-post! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev genom att fylla i din e-postadress.