Förvaring

Hos Stalands hittar du ett brett sortiment av förvaringsmöbler som till exempel byråar, vitrinskåp, skåp, skänkar, String-hyllor och bokhyllor

Läs mer..
{{ item.name }}

Visa filter

Kategori snurra

Förvaringsmöbler kan man nästan inte få för mycket av. Rymliga och praktiska byråer, sideboards, skåp och hyllor hjälper till att strukturera upp hemmet och skapa ordning. Hall och sovrum känns kanske som de mest naturliga ställena för praktiskt förvaring men även i kök och vardagsrum behövs ett stilrent sideboard eller rymlig tv-bänk. Välj mellan öppna hyllor och vitrinskåp eller förvaringsmöbler med stängda dörrar, beroende på vad du vill visa upp och vad du ställa undan men ändå ha nära till hands.

För oss på Stalands är förvaring av hög kvalitet viktigt. Därför erbjuder vi produkter inom förvaring från flera varumärken som Englesson, Mavis, String Furniture, Tenzo och Rowico. Kombinera och komplettera allteftersom behoven ändras och utökas.

Nyhetsbrev

Få erbjudanden, inspiration och tips direkt till din e-post! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev genom att fylla i din e-postadress.