Soffor

Upptäck vårt stora utbud av soffor i olika storlekar, modeller, färger och klädslar. Hos oss hittar du soffor från olika välkända varumärken och soffor exklusivt framtagna för Stalands Möbler.

Läs mer..
{{ item.name }}

Visa filter

Kategori snurra

Stalands har Stockholms bredaste utbud av soffor från flera välkända varumärken som Eilersen, Englesson, Furninova, Bröderna Anderssons, Brunstad och många fler. Provsitt gärna din soffa innan du handlar så att du får en soffa som passar just dig och dina behov. Är du personen som gärna sitter upprätt i soffan kanske en soffa med hög rygg är att föredra och om du snarare är personen som alltid halvligger i soffan kanske en lägre soffa passar bättre.

En riktigt bra soffa kan fylla många funktioner, allt från att erbjuda bekväma sittplatser under filmkvällen till att vara ett socialt utrymme där vänner och familj kan samlas och koppla av. Hos oss hittar du soffor i olika storlekar, vi har 2-sitssoffor, 3-sitssoffor och 4-sitssoffor. Vi har också olika modeller som Howardsoffor, divansoffor, byggbara soffor, hörnsoffor och bäddsoffor.

Mät gärna upp utrymmet innan du beställer så att storleken på soffan passar in i vardagsrummet eller där soffan ska placeras. Det är även viktigt att mäta dörröppningar, trapphus och vinklar så att du med säkerhet vet att soffan kan komma på plats. Flera av våra soffor finns i delbara modeller som underlättar frakt och förflyttning. 

Nyhetsbrev

Få erbjudanden, inspiration och tips direkt till din e-post! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev genom att fylla i din e-postadress.