Stalands Möbler är ett familjeföretag som grundades 1946. Den första butiken var på 140 m2 och låg på Folkungagatan, Södermalm i Stockholm. Stalands har sedan starten haft som målsättning att erbjuda ett stort sortiment av kvalitetsmöbler.

Företaget har med åren vuxit och omfattar idag 9 butiker och över 100 medarbetare. En stor milstolpe i företagets historia var när vi år 2008 öppnade vårt största heminredningshus i Kungens Kurva med hela 10 000 m2 kvalitetsmöbler och tillbehör.

Företaget består idag av 3 butikskoncept:

  • Stalands med sex heminredningshus runt om i Stockholm, ingår i möbelkedjan Svenska Hem. Sortimentet är sammansatt med tanke på tradition, komfort och förnyelse och innefattar allt från klassiska pinnstolar till stora soffor, marknadens bästa sängar och ett urval av de bästa svenska designklassikerna. I heminredningshusen i Kungens Kurva, Sollentuna och Nacka finns också speciella accessoaravdelningar med porslin, textil, armaturer, mattor, tavlor och andra inredningsdetaljer som ditt hem personligt.

  • Interiörbutiken på Södermalm (Götgatan 59, Stockholm) säljer kända designmöbler från skandinaviska leverantörer som Fritz Hansen, Eilersen, String, Swedese, Karl Andersson, Bruno Mathsson International, DUX, Stolab, Louise Poulsen, Montana med flera.

  • Duxiana på Östermalm (Nybrogatan 43, Stockholm) saluför DUX-sortimentet av sängar och ett exklusivt urval möbler som Jetson, Pernilla med flera.

I alla våra butiker har vi personal med lång erfarenhet av möbler, inredning och sängrådgivning. Stalands målsättning är att erbjuda allt från det enkla men välgjorda till det lilla extra som sätter guldkant på tillvaron, allt för att du ska få ett hem att trivas i.

Välkommen in till våra heminredningshus!

Nyhetsbrev

Få erbjudanden, inspiration och tips direkt till din e-post! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev genom att fylla i din e-postadress.