Bord

På Stalands hittar du snygga bord för alla smaker - och alla rum. Om det så är ett vackert sidobord vid fåtöljen, ett rymligt köksbord för familjen eller ett praktiskt skrivbord för hemmakontoret. 

Läs mer..
{{ item.name }}

Visa filter

Kategori snurra

Hos oss hittar du ett brett utbud av bord för hemmets alla rum, men även kompletta matgrupper och eleganta avlastningsbord. Våra bord kommer från ledande varumärken och håller hög kvalitet. 

Vi har små och stora bord, bord med och utan förvaringsmöjligheter och bord i olika material och färger. Här hittar du sängbord, sidobord, praktiska satsbord och slagbord och trevliga barbord för umgänge. Självklart hittar du också soffbord i olika former och storlekar till både den lilla och stora soffhörnan. 

Ett bord fyller så många funktioner. Ett matbord blir en samlingspunkt för både familj och vänner, liksom barbordet. Soffbordet hamnar också i fokus och som med alla bord är det viktigt att tänka på syfte och funktion. Sidobordet blir en praktisk avställningsyta och förvaringsmöbel och även en vacker detalj i hemmet.

Nyhetsbrev

Få erbjudanden, inspiration och tips direkt till din e-post! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev genom att fylla i din e-postadress.