Sängar

Starta dagen på topp med en riktigt god natts sömn. På Stalands hittar du sängar för både vuxna och barn i olika storlekar och modeller. Kontakta våra butiker för att boka personlig sängrådgivning.

Läs mer..
{{ item.name }}

Visa filter

Kategori snurra

Det finns nog inget ställe i hemmet som vi tillbringar så mycket tid i som i sängen. Därför är det viktigt att hitta en säng passar dina personliga önskemål och behov. Välj mellan olika typer av sängar som kontinentalsäng, ramsäng eller kanske en ställbar säng som du kan justera efter behov. Till barnrummet eller gästrummet kan en våningssäng eller familjevåningssäng vara att föredra. För de flesta ram- eller kontinentalsängar kan du även välja komforttyp genom att välj mellan olika fastighetsgrader som mjuk, medium eller fast. 

Hos oss hittar du kontinentalsängar, ramsängar, ställbara sängar, sängramar och ett stort utbud av sänggavlar, bäddmadrasser, sängbord och sängpaket. Vi på Stalands har mer än 70 års erfarenhet av sängar, framför allt DUX-sängar, men du hittar också flera olika modeller från sängtillverkare som Jensen, Englesson och Carpe Diem

Nyhetsbrev

Få erbjudanden, inspiration och tips direkt till din e-post! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev genom att fylla i din e-postadress.