Förnya ditt sovrum och inred med känsla.
Sovrummet är kanske platsen som vi tillbringar allra mest tid i. Därför är det självklart viktigt att tänka till gällande sängval, möblering, belysning och färg för att vi ska kunna trivas och slappna av så mycket som möjligt.

"Din säng är din borg". Riktigt så är det kanske inte men en bra säng ska fylla sin funktion och ge dig en bra ergonomisk och vilsam sömn. Känslan när man går till sängs ska vara inbjudande och lockande. Samtidigt är designen allt viktigare då hemmets dörrar ofta står öppna och sovrum och säng därför oftare visas upp. Slutligen är det viktigt att tänka på kvalitet, sängar är inget man köper varje år, varför alla steg ovan är viktiga att tänka igenom noga.

Kontakta våra butiker för att boka personlig sängrådgivning.

Sängbord. Ett praktiskt sängbord är både snyggt och funktionellt att ha i sovrummet. Här kan du förvara böcker, tidningar, krämer och sätta morgonkaffet på vid frukost i sängen. Har du ont om yta kan det vara bra att välja ett vägghängt bord som ändå hjälper dig att hålla ordning på dina prylar bredvid sängen.

Belysning. Till sovrummet brukar man rekommendera lugnande väggfärger som svala skogstoner, färger av himmel och hav, jordnära beige eller lugnande grått. För att ge rummet en inbjudande inramning och funktionell betydelse är även belysningen av högsta vikt. Utöver taklampa är det viktigt att ha en bra sängbelysning som ger dig möjlighet att läsa och varva ned.

Vägglampan Puls i stilren och minimalistisk design, med stomme i vit metall och guldfärgade detaljer.

Vägglampa Cato slim i stilren, nätt och enkel design från Belid. Mattsvart eller mattvit metall.

Vägglampa Bazar är en funktionell lampa i lackerad metall som finns i färgerna svart, vitt och grått.


Matta till sovrummet. Att sätta ned fötterna på ett kallt golv är inget trevligt sätt att börja dagen på. En värmande skön matta bredvid sängen skapar en mysig känsla om du inte har heltäckningsmatta i sovrummet. Hos oss hittar du mattor i olika storlekar, färger och material som ger ditt sovrum en inbjudande känsla. I våra butiker hittar du ett större utbud där du även kan beställa mattor efter egenönskade mått. 


Se fler möbler till sovrummet här

Nyhetsbrev

Få erbjudanden, inspiration och tips direkt till din e-post! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev genom att fylla i din e-postadress.