FIAM UTEMÖBLER

Italienska Fiam grundades 1975 av Francesco och Ennio Favagrossa och all tillverkning sker i Italien. Företaget skapar och patenterar de bästa möblerna för trädgården, och deras utemöbler säljs numera över hela världen.

Läs mer..
{{ item.name }}

Visa filter

Kategori snurra

I över 45 år har italienska Fiam tillverkat utemöbler. Allt började egentligen som ett slags återvinningsprojekt där Fransesco Favagrossa återvann motorcykelsdelar och byggde till nya motorcyklar. Några år senare byggdes den första utemöbeln med samma grundtanke, där sökandet efter den väsentliga och samtidigt sobra formgivningen stod i fokus.

Under åren har företaget fortsatt att utvecklats med ett brinnande intresse för tekniska lösningar och där hållbarhet fortfarande är en viktig del. Fiams utemöbler säljs idag över större delen av världen, medan produktionen och designen till hundra procent fortfarande sker i Italien, varifrån allt material också hämtas.

Välkända klassiker av Fiam utemöbler

Solstolarna Spagetti, Fiesta och även Amigo är några av Fiams välkända klassiker och har även blivit storsäljare i Sverige. Den välkända Spagetti-stolen är en hyllning till 1960-talets livsstil och har idag uppnått närmast kultstatus.

Nyhetsbrev

Få erbjudanden, inspiration och tips direkt till din e-post! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev genom att fylla i din e-postadress.