Liten balkong med stor myskänsla
Även små uteplatser som balkonger och den lilla täppan utanför lägenheten på bottenvåningen skapar ett ytterligare rum och en härlig frihetskänsla. Inred utifrån dina förutsättningar och skapa en oas för långa sommardagar och kvällar.


Hopfällbara möbler
är praktiskt om man har ont om plats, men ändå utrymme för att kunna möblera. Hos Stalands hittar du hopfällbara utemöbler i både teak och metall som passar bra. Lätta att ta fram och fälla upp vid behov och enkelt att fälla ihop och ställa undan när så behövs. För stunder med familj och vänner kan du snabbt ta fram några extra sittplatser och små bord. Har du någon extra kvadrat kan även små balkonger eller uteplatser även rymma en mindre soffa eller liten loungegrupp. 


Flera funktioner
Investera gärna i möbler med flera funktioner som tex. en bänk som kan användas både för förvaring och som sittplats. Mindre brickvagnar eller sidobord kan också fylla många funktioner på en uteplats. Perfekt för att placera belysning, växter eller en svalkande dryck på för att ha nära till hands i solen. Njut av de långa dagarna och kvällarna ensam eller tillsammans med vänner och familj. 


Skapa en inbjudande atmosfär
Komplettera dina utemöbler med gröna växter och mjuka textilier för att skapa en ombonad känsla. Mjuka kuddar och sköna plädar är både vackert och funktionellt när kylan eventuellt smyger sig på. Även om Sverige kan njuta av långa, ljusa kvällar sommartid, så ger skymningsljuset inte samma styrka som dagsljus. Utebelysning, både portabel och fast, är ett vackert sätt att förhöja atmosfären på uteplatsen.

Nyhetsbrev

Få erbjudanden, inspiration och tips direkt till din e-post! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev genom att fylla i din e-postadress.