Njut av din altan Altanen - sommarens extra rum för långa härliga dagar. Om du har en större altan är det inte bara ett extra rum som erbjuds utan fler. Skapa olika miljöer med plats för långa middagar, sköna stunder i loungegruppen eller vilsamma timmar i solstolen.

 

Från tidig morgon till sen kväll Så länge kan du njuta av din altan under långa sommardagar. Börja dagen med en kopp kaffe utsträckt på solsängen eller sittandes vid matgruppen med en tidning. Olika delar av altanen hamnar i fokus under olika delar av dagen. Planera uteplatsen utifrån hur du önskar att solens strålar når dina olika oaser. Om solen är för stark och ingen naturlig växtlighet skuggar, komplettera med ett rejält parasoll eller två för skydda.

Utrymme för mer Om du har utrymme, försök avdela altanen på ett naturligt sätt för att skapa olika miljöer. En del av altanen ger plats åt en rejäl matgrupp med utebord och stolar för långa middagar tillagade på grillen och på en annan plats i anslutning får en bekväm loungegrupp ta plats för avslappnat umgänge, fördrinken eller kaffet. 

Komplettera med några sköna solsängar eller solstolar för långa lata timmar i solen, med eller utan skugga. Gröna växter i stora krukor eller omgivande rabatter ger en fin inramning. Investera också i mjuka textilier som plädar och kuddar för att skapa en ombonad känsla och glöm inte belysningen. Ljusslingor eller portabla bordslampor är perfekta att lysa upp din uteplats med.

Nyhetsbrev

Få erbjudanden, inspiration och tips direkt till din e-post! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev genom att fylla i din e-postadress.