BRAFAB UTEMÖBLER

Brafab utemöbler har varit verksamma i branschen i över 80 år. När du köper en möbel från Brafab märker du att formen och funktionen är noga genomtänkt. Brafabs trädgårdsmöbler ska tillföra dig och trädgården någonting speciellt. Utemöbler från Brafab ska hålla att både slitas på, sitta i och titta på. De ska hålla hela sommaren och nästa och nästa sommar också.

Läs mer..
{{ item.name }}

Visa filter

Kategori snurra

Det är inne att vara ute

Speciellt för oss människor i Norden blir utemiljön extra viktig att ta tillvara på, för att på alla sätt kunna njuta av den årstid när det är som lättast att vara utomhus. Brafab utemöbler ger oss möjlighet att umgås, slappa och njuta av sommaren oavsett storleken på uteplats.

Brafab utemöbler erbjuder genomarbetade utemöbler med en genomtänkt konstruktion tillsammans med en smakfull design och pålitliga material som håller länge. Dessutom erbjuder företaget en mängd olika accessoarer och tillbehör som kan behövas till uteplatsen. Från sin start på 1930-talet har företaget vuxit och utvecklats till ett av norra Europas största utemöbelföretag.

Brafab utemöbler av slitstarka material

Brafab utemöbler arbetar ständigt med att förnya sitt sortiment men med ett mycket genomtänkt tillvägagångssätt där man skapar en bred bas där de flesta av möblerna ska kunna kombineras. Fokus ligger också på att kunna erbjuda utemöbler med material som är lätta att ta hand om, och som tål väder och vind. Därför är aluminium och rostfritt populära material enligt Brafab utemöbler. Även konstrotting är populärt och lättskött samtidigt som det ger en inbjudande känsla. Brafab utemöbler erbjuder självklart också möbler i trä, där det mest populära träslaget för utemöbler är teak, antingen på hela möbler eller kanske som detaljer eller delar av en möbel. Teak är ett tåligt träslag där du själv väljer om du regelbundet oljar bordet eller bara håller det rent vilket ger bordet en silvergråaktig patina på sikt. Populära färger är svart, vitt och grått med uppstickaren khaki samt färgen Dusty green.

Brett sortiment av Brafab utemöbler

Trenden med att ute är inne håller i sig vilket också innebär att det är populärt att om utrymmet finns, skapa flera olika "rum" på uteplatsen. Helt enkelt olika rum för sol, skugga, häng och middagar. Brafab utemöbler har ett brett sortiment av utemöbler för uteplatsens alla rum med stilrena utebord i olika storlekar och modeller, sköna loungegrupper och bekväma solstolar. Här hittar du också mindre caféset och matgrupper som passar för balkongen eller den mindre uteplatsen.

Alla Brafabs utemöbler är anpassade för att tåla vårt nordiska klimat som snabbt kan växla. Man arbetar också ständigt för att utveckla produkter som är motståndskraftiga mot smuts och väta. När det gäller möbler med dynor arbetar man framförallt med s.k olefintyg som är slitstarkt, håller färgen bra och torkar snabbt. På vattenavvisande tyger har man också kompletterat med en liner på insidan av tyget vilket ytterligare håller vattnet borta.

Nyhetsbrev

Få erbjudanden, inspiration och tips direkt till din e-post! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev genom att fylla i din e-postadress.