Utemöbler

På Stalands hittar du utemöbler som passar oavsett om du ska möblera balkongen, altanen eller en stor uteplats. Vi har ett stort sortiment av utemöbler så att du kan få till rätt stil, stämning och känsla hos dig. Hos oss hittar du varumärken som Grythyttan, Fri Form, Brafab, Fiam, Fermob och &Tradition.

Nu erbjuder vi upp till 25% rabatt på utemöbler (gäller ej Fermob, Fiam, Fri Form & Grythyttan).
Leverans samma dag om du beställer innan kl 14 (gäller vardagar, inom Stockholm).

Läs mer..
{{ item.name }}

Visa filter

Kategori snurra

Bland favoriterna hittar du våra populära utemöbler i teak för långa och trevliga middagar. Självklart hittar du också bekväma loungegrupper, solsängar, parasoller och annat du behöver till din uteplats. Hos oss hittar du såväl bord, stolar, dynor och tillbehör, som kompletta möbelgrupper. Det blir allt vanligare att inreda även ute varför det kan vara trevligt att komplettera med mattor, plädar, utebelysning och praktiska sidobord.

Utemöbler för alla tillfällen

Vi har allt du behöver i möbelväg för både vardag och fest utomhus. Våra utemöbler är gjorda i olika typer av material, allt från FSC-märkt teak till konstrotting och aluminium. Hos Stalands hittar du möbler för både små och stora uteplatser från välkända varumärken som Brafab, Fiam, Fermob, Hay och Fri Form.

Läs gärna hur du inreder uteplatsen här

FAQ Utemöbler

Har ni även tillbehör till utemöblerna?
Ja, vi har ett brett utbud av tillbehör. Välj bland dynor, parasoller, utebelysning och sidobord. På våra inredningsavdelningar i Kungens Kurva och Sollentuna, samt på hemsidan hittar du också mattor och plädar som kompletterar din utemiljö.

Vilka typer av utemöbler erbjuder ni?
Stalands erbjuder ett brett utbud av utemöbler i olika material såsom teak, konstrotting och aluminium. Vårt sortiment inkluderar allt från bord och stolar till loungegrupper, solsängar och parasoller.

Vilka varumärken hittar jag bland Stalands utemöbler?
Hos Stalands  hittar du välkända varumärken som &Tradition, Brafab, Fermob, Fiam, Fri Form och Grythyttan. Utemöbler för både små och stora utemöbler. Vi har också ett stort sortiment av utemöbler, unikt framtagna för oss.

Finns det möjlighet att köpa kompletta möbelgrupper?
Ja, hos Stalands  hittar du kompletta möbelgrupper så att du enkelt och snabbt kan inreda hela din uteplats. Vi erbjuder allt från färdiga loungeset till hela matgrupper med bord och stolar i matchande design.

Nyhetsbrev

Få erbjudanden, inspiration och tips direkt till din e-post! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev genom att fylla i din e-postadress.