Utemöbler

På Stalands hittar du utemöbler som passar oavsett om du ska möblera balkongen, altanen eller en stor uteplats. Vi har ett stort sortiment av utemöbler så att du kan få till rätt stil, stämning och känsla hos dig. Hos oss hittar du varumärken som Grythyttan, Fri Form, Brafab, Fiam, Fermob och &Tradition.
Just nu får du parasoll Andria på köpet vid köp av utemöbler för över 8.900 kr (värde 1.950 kr).

Läs mer..
{{ item.name }}

Visa filter

Kategori snurra

Bland favoriterna hittar du våra populära utemöbler i teak för långa och trevliga middagar. Självklart hittar du också bekväma loungegrupper, solsängar, parasoller och annat du behöver till din uteplats. Hos oss hittar du såväl bord, stolar, dynor och tillbehör, som kompletta möbelgrupper. Det blir allt vanligare att inreda även ute varför det kan vara trevligt att komplettera med mattor, plädar, utebelysning och praktiska sidobord.

Utemöbler för alla tillfällen

Vi har allt du behöver i möbelväg för både vardag och fest utomhus. Våra utemöbler är gjorda i olika typer av material, allt från FSC-märkt teak till konstrotting och aluminium. Hos Stalands hittar du möbler för både små och stora uteplatser från välkända varumärken som Brafab, Fiam, Fermob, Hay och Fri Form.

Läs gärna hur du inreder uteplatsen här

Nyhetsbrev

Få erbjudanden, inspiration och tips direkt till din e-post! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev genom att fylla i din e-postadress.