FRI FORM UTEMÖBLER

Fri Forms exklusiva kollektion av klassiska utemöbler kännetecknas av en stram och enkel design i hög kvalitet med genomtänkta detaljer. Tidlösa utemöbler som går att komplettera över tid. Fri Form visas i Nacka, Kungens Kurva och Täby. 

 

 

Läs mer..
{{ item.name }}

Visa filter

Kategori snurra

Fri Form grundades av grevinnan Elsa Stackelberg. Grevinnan Stackelberg älskade livet och vackra saker. Liggvagn 31 var den första möbel som Elsa Stackelberg formgav och den upptäcktes på en utställning i Norrköping av Prins Bertil på 1960-talet. På så sätt fick Sverige upp ögonen för grevinnan Stackelbergs utemöbler och företaget Fri Form fick sin start. Fri Forms utemöbler kännetecknas av en klassisk och stilren design och har sedan dess tillverkats i samma stil och anda.

Fri Form - utemöbler med vacker och estetisk design

Fri Forms utemöbler är vackra och estetiska med raka och enkla linjer utan krusiduller, allt i hög kvalitet. Parasoller och dynor finns i väl avstämda färger som passar de klassiska möblerna som aldrig ändras och därför kan kompletteras för flera generationer.

Stor variation av Fri Form utemöbler

Fri Forms utemöbler - bord, bänkar, fåtöljer, soffor, solsängar m.m tillverkas i tre olika material:

  • Klassisk furu
  • Aluminium
  • Teak

Classic - naturfärgad och vitlaserad furu, aluminium - grå-, vit- eller svartlackad som ger en underhållsfri och vädertålig yta och slutligen Teak. Massiv, FSC-märkt teak som erbjuder en naturlig skönhet och klassisk elegans. Fri Form utemöbler erbjuder också vackra dynlådor och praktiska rull- och serveringsvagnar i samma stilrena design. Utöver detta hittar du exklusiva och tjocka dynor i ett flertal vackra färger samt parasoller i samma färgställningar.

Kontinuiteten i formgivning och färger är ett av kännetecknen för Fri Forms utemöbler, en klassisk möbelserie, som alltid är aktuell och alltid går att komplettera. Lägg där till den goda kvaliteten och de genomtänkta detaljerna – och du har grunden för den unika attraktionskraft som utemöbler från Fri Form erbjuder.

Nyhetsbrev

Få erbjudanden, inspiration och tips direkt till din e-post! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev genom att fylla i din e-postadress.